Aanmelden en contact

Let op! Momenteel nemen we geen nieuwe cliënten aan. Je kunt je momenteel niet aanmelden.

Vul alsjeblieft je contactgegevens in in het contactformulier. De psycholoog zal binnen een werkdag telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Voor vragen of aanmelding via de telefoon zijn we dagelijks tussen 09:00 en 18:00 bereikbaar, mocht er niet direct opgenomen worden dan bellen we je binnen 24 uur terug. Jouw eerste bezoek wordt binnen een termijn van twee weken ingepland.

Contactformulier

 Wanneer je binnenkomt, komt een medewerker je tegemoet. Geef aan dat je voor de psycholoog komt, ga lekker zitten en maak gebruik het luxe koffieapparaat. Dan komen wij je binnen een paar minuten ophalen voor je gesprek.

Het eerste gesprek is het intakegesprek, hier doe je jouw verhaal bij de psycholoog. De psycholoog luistert en stelt vragen om een overzicht te krijgen van je klachten, je persoonlijke stijl, je gevoelens en je wensen.

Tijdens het tweede bezoek neemt de psycholoog het intakegesprek met je door en geeft hij zijn advies voor een persoonsgebonden behandeling. Wanneer je denkt, ‘dit is een duidelijk verhaal en ik weet wat ik kan verwachten en ik stem hiermee in’, dan gaan we in dit tweede gesprek al aan de slag met de behandeling. 

© 2021 Psychologiepraktijk Zaanstad | Vrijgevestigde psycholoog in Zaandam