Aanmelden en contact

Contactformulier

Locatie

Koningin Julianaplein 40, Zaandam

Telefoon

075-2340505​

Mail

info@psychologiepraktijkzaanstad.nl

Vul alsjeblieft je contactgegevens in op het contactformulier. De praktijkassistente zal binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Voor vragen of aanmelding via de telefoon zijn we dagelijks tussen 09:00 en 18:00 bereikbaar. Jouw eerste bezoek wordt binnen een termijn van twee weken ingepland. 

Wij houden kantoor in het pand van Horend Goed, waar we mee samenwerken bij de behandeling van tinnitus. Wanneer je binnenkomt komt de medewerker je tegemoet. Geef aan dat je voor de psycholoog komt, ga lekker zitten en maak gebruik het luxe koffieapparaat. Dan komen wij je binnen een paar minuten ophalen voor je gesprek.

Het eerste gesprek is het intakegesprek, hier doe je jouw verhaal bij de psycholoog. De psycholoog luistert en stelt vragen om een overzicht te krijgen van je klachten, je persoonlijke stijl, je gevoelens en je wensen.

Tijdens het tweede bezoek neemt de psycholoog het intakegesprek met je door en geeft hij zijn advies voor een persoonsgebonden behandeling. Wanneer je denkt, nou dit is een duidelijk verhaal en ik weet wat ik kan verwachten en ik stem hiermee in, dan gaan we in dit tweede gesprek al aan de slag met de behandeling. 

Onze psychologen zijn leden van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Registratienummer: 2255609

© 2020 Psychologiepraktijk Zaanstad | Vrijgevestigde psycholoog in Zaandam