Ons Team

20191016_143155

Raymond (psycholoog)

Ik ben Raymond, opgegroeid in Zaandam. Ik heb in mijn jongere jaren over 2 continenten gereisd en ik heb een achtergrond als psychiatrisch groepsleider en verpleegkundige waar ik interessante maar ook heftige situaties heb meegemaakt. Tevens heb ik als vrijwilliger in Equador gewerkt waar ik Engelse les gaf. Ik heb een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt als manager en bedrijfstrainer waar ik merkte dat door het geven van coaching en trainingen dat mijn passie toch lag bij het behandelen. Ik heb mijn Master Klinische en Gezondheidspsychologie gehaald op de Universiteit van Utrecht. Ik heb voorafgaand ervaring met het behandelen van patiënten met angstklachten, solk, burn-out, persoonlijkheidsproblemen en depressie. Ik werk nu bij Psychologiepraktijk Zaanstad als psycholoog en als hoofdbehandelaar.

marc

Marc (psycholoog)

Hoi ik ben Marc en ik woon in Purmerend. Ik heb als mindfulness coach gewerkt en als POH-ggz (psychologisch ondersteuner van de huisarts) voordat ik bij de praktijk kwam. Wat ik daar lastig vond is dat je beperkte tijd hebt voor een patiënt. Ik merkte dat ik iemand niet genoeg ondersteuning kon bieden om echt een blijvend resultaat te behalen. Als mindfulness coach heb ik zowel in individueel als in groepsverband coachings gegeven. Tevens heb ik dit vrijwillig gedaan voor vluchtelingen in Amsterdam. Ook als mindfulness coach kon ik niet iedereen helpen want ik merkte dat voor sommige deelnemers de cognitieve kant beter zou kunnen helpen. Ik ben blij dat ik bij Psychologiepraktijk Zaanstad wel de tijd en de mogelijkheid heb om een passend aanbod te bieden voor de problemen die er spelen. Ik denk dat ik het team goed aanvul, omdat ik iets meer kijk heb op het alternatieve circuit. Ik heb mijn master klinische psychologie gedaan op de Universiteit van Antwerpen waar ik een paar jaar woonde en studeerde. Ik heb door Europa gereisd met de interrail. Ik probeer de behandeling luchtig te houden door het gebruik van humor. 

Arie

Arie (psycholoog)

Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen, waar ik naast mijn school en studie zwemles gaf en in de thuiszorg werkte. Ik heb Engels en Kunst & Cultuurwetenschap gestudeerd, waarna ik ben gaan werken in de ontwikkelingssamenwerking. Zodoende heb ik een jaar in Engeland gewoond, een half jaar in Afrika en voor kortere periodes in India, Latijns-Amerika en Oost-Europa. Op een gegeven moment liep ik vast in mijn leven en heb ik zelf psychotherapie gevolgd. In dezelfde periode werd mijn werk steeds meer administratief en omdat de psychotherapie echt een positieve ervaring was, kreeg ik het verlangen om op eenzelfde manier mensen te helpen. Daarom heb ik de opleiding gevolgd tot psycholoog aan de vrije universiteit. Als behandelaar ben ik rustig, open, doortastend, deskundig, direct en betrokken. Ik luister zonder oordeel naar je, maar stel je soms ook confronterend vragen. Ik ga samen met je aan de slag om duidelijker te krijgen waar je klachten vandaan komen en welke soort veranderingen goed voor je zouden zijn. Ik deel mijn kennis en persoonlijke ervaringen met je en geef je iedere keer oefeningen mee, waar je thuis praktisch mee aan de slag gaat. Zo leer je met hard werken langzaam je oude patronen te doorbreken en maak je echt stappen in de door jouw gewenste richting.

Linda (office manager)

Mijn naam is Linda en ik ben 47 jaar oud. Ik ben een geboren en getogen Zaankanter en woon samen met mijn partner in een prachtig oud gebouw. Mijn passie is een bezoek aan het theater, voor een lach en een traan. Daarnaast sport ik veel en haal daar veel voldoening uit.

Voor Psychologenpraktijk Zaanstad ben ik Office Manager en dat doe ik met veel plezier. Het regelen en coördineren van zaken, ondersteunen van de psychologen en alles wat verder gedaan moet worden, daar word ik blij van. Ik vind het inspirerend om in een omgeving te werken waar je mensen helpt die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik heb een rustige ontspanningsoefening ingesproken voor je, dan kun je alvast aan de slag.  Die kun je vinden op ons YouTube kanaal.

yasemin

Yasemin (secretaresse)

Ik ben Yasemin, secretarieel medewerker. Ik ben getrouwd en ben moeder van een prachtige zoon. Ik woon in Assendelft. Ik heb altijd al gewild om als secretaresse aan het werkt te gaan. Ik heb ook de opleiding daarvoor afgerond. Na mijn opleiding heb ik een erg fijne werkplek gevonden bij Psychologiepraktijk Zaanstad. 

Als je ons nummer belt dan krijg je mij waarschijnlijk aan de lijn. Ik ben het eerste aanspreekpunt, ik maak afspraken voor je en ik kan je natuurlijk ook helpen met vragen die je hebt.

Verder doe ik de social media van de praktijk. Ik maak foto’s en hou onder andere Facebook, Instagram en Twitter bij. Neem maar eens een kijkje.

© 2020 Psychologiepraktijk Zaanstad | Vrijgevestigde psycholoog in Zaandam