Ons Team

20191016_143155

Raymond (psycholoog)

Ik ben Raymond, opgegroeid in Zaandam. Ik heb in mijn jongere jaren over 2 continenten gereisd en ik heb een achtergrond als psychiatrisch groepsleider en verpleegkundige waar ik interessante maar ook heftige situaties heb meegemaakt. Tevens heb ik als vrijwilliger in Equador gewerkt waar ik Engelse les gaf. Ik heb een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt als manager en bedrijfstrainer waar ik merkte dat door het geven van coaching en trainingen dat mijn passie toch lag bij het behandelen. Ik heb mijn Master Klinische en Gezondheidspsychologie gehaald op de Universiteit van Utrecht. Ik heb voorafgaand ervaring met het behandelen van patiënten met angstklachten, solk, burn-out, persoonlijkheidsproblemen en depressie. Ik werk nu bij Psychologiepraktijk Zaanstad als psycholoog en als hoofdbehandelaar.

ilona onze psycholoog in zaandam

Ilona (psycholoog)

Ik ben Ilona, opgegroeid in Noord-Scharwoude (in de buurt van Alkmaar). Al vroeg wist ik dat ik met mensen wilde werken. Enkele vragen hielden mij steeds bezig. Wat drijft mensen, wat maakt dat ze op deze manier tegen het leven aan kijken en zou het anders zijn als ze in een andere omgeving opgegroeid waren? Ik wilde graag antwoorden op deze vragen. ik heb voor deze vragen doorgestudeerd tot ik mijn master in de Klinische psychologie heb behaald. Ik werk zowel in de gespecialiseerde ggz met licht verstandelijke clienten met uiteenlopende problematiek als bij psychologiepraktijk Zaanstad.  Bij mijn andere werk komen mensen pas na jaren in de ggz molen gezeten te hebben in aanmerking voor de juiste behandeling. Bij psychologiepraktijk zaanstad zetten we de specialistische behandelingen aan de voorkant. Het is erg fijn dat mensen eigenlijk direct geholpen kunnen worden voordat ze de negatieve effecten van hun problemen ervaren en het is zo gaaf dat ik vaak al na een paar gesprekken mijn clienten echt al zie opknappen. Als behandelaar ben ik empathisch, betrokken, deskundig, rustig, open, direct maar ook confronterend. Ik ga samen met je aan de slag om te kijken waar je tegenaan loopt, hoe het is ontstaan en hoe we het disfunctionele patroon kunnen doorbreken.

Arie

Arie (psycholoog)

Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen, waar ik naast mijn school en studie zwemles gaf en in de thuiszorg werkte. Ik heb Engels en Kunst & Cultuurwetenschap gestudeerd, waarna ik ben gaan werken in de ontwikkelingssamenwerking. Zodoende heb ik een jaar in Engeland gewoond, een half jaar in Afrika en voor kortere periodes in India, Latijns-Amerika en Oost-Europa. Op een gegeven moment liep ik vast in mijn leven en heb ik zelf psychotherapie gevolgd. In dezelfde periode werd mijn werk steeds meer administratief en omdat de psychotherapie echt een positieve ervaring was, kreeg ik het verlangen om op eenzelfde manier mensen te helpen. Daarom heb ik de opleiding gevolgd tot psycholoog aan de vrije universiteit. Als behandelaar ben ik rustig, open, doortastend, deskundig, direct en betrokken. Ik luister zonder oordeel naar je, maar stel je soms ook confronterend vragen. Ik ga samen met je aan de slag om duidelijker te krijgen waar je klachten vandaan komen en welke soort veranderingen goed voor je zouden zijn. Ik deel mijn kennis en persoonlijke ervaringen met je en geef je iedere keer oefeningen mee, waar je thuis praktisch mee aan de slag gaat. Zo leer je met hard werken langzaam je oude patronen te doorbreken en maak je echt stappen in de door jouw gewenste richting.

secretaresse van de psycholoog

Sharina (secretaresse)

Mijn naam is Sharina, Ik ben woonachtig in Heerhugowaard waar ik 7 jaar geleden samen met mijn partner naartoe ben verhuisd.

Ik ben moeder van een schitterende zoon van bijna 3.
 
Sinds mei 2020 werk ik bij psychologiepraktijk Zaanstad als secretaresse.
Als je ons belt op maandag, dinsdag en vrijdag dan ben ik de persoon die je aan de telefoon krijgt op deze dagen plan ik de afspraken in en beantwoord ik de e-mail.
Ik haal veel voldoening uit mijn werk als secretaresse want het is fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen met een hulpvraag.
 

Mijn hobby’s zijn erop uit met het gezin, familie, vrienden, koken, tuinieren in onze kruidentuin, film kijken en fietsen.

© 2020 Psychologiepraktijk Zaanstad | Vrijgevestigde psycholoog in Zaandam