Ons Team

20191016_143155

Raymond (psycholoog)

Ik ben Raymond, opgegroeid in Zaandam. Ik heb in mijn jongere jaren over 2 continenten gereisd en ik heb een achtergrond als psychiatrisch groepsleider en verpleegkundige waar ik interessante maar ook heftige situaties heb meegemaakt. Tevens heb ik als vrijwilliger in Equador gewerkt waar ik Engelse les gaf. Ik heb een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt als manager en bedrijfstrainer waar ik merkte dat door het geven van coaching en trainingen dat mijn passie toch lag bij het behandelen. Ik heb mijn Master Klinische en Gezondheidspsychologie gehaald op de Universiteit van Utrecht. Ik heb voorafgaand ervaring met het behandelen van patiënten met angstklachten, solk, burn-out, persoonlijkheidsproblemen en depressie. Ik werk nu bij Psychologiepraktijk Zaanstad als psycholoog en als hoofdbehandelaar.

Ilona (psycholoog)

Hoi ik ben Ilona en ik woon in Alkmaar. Een passie van mij zijn paarden. Ik heb een eigen paard en je kunt me ‘s avonds vaak vinden in de manege. Ik zorg goed voor mijn paard en we gaan vaak het bos in om daar een stuk te rijden. Ook zit er een groot sociaal component in, het is erg leuk om met de andere paardeneigenaren te kletsen over onze paarden en de evenementen die daarmee samenhangen. Een nog grotere passie van mij is het behandelen en het werken met cliënten. Ik heb voordat ik bij psychologiepraktijk Zaanstad kwam gewerkt met cliënten met een dubbele diagnose, een (licht) verstandelijke beperking en andere problematiek zoals angst, depressie of persoonlijkheidsproblemen. Dit was een zwaar maar gaf veel voldoening. Nu bij de prakijk heb ik eigenlijk alleen maar leuke clienten en fijn contact. Ik ben breed opgeleid en geef sinds ik bij de praktijk ben ook relatietherapie. 

Arie

Arie (psycholoog)

Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen, waar ik naast mijn school en studie zwemles gaf en in de thuiszorg werkte. Ik heb Engels en Kunst & Cultuurwetenschap gestudeerd, waarna ik ben gaan werken in de ontwikkelingssamenwerking. Zodoende heb ik een jaar in Engeland gewoond, een half jaar in Afrika en voor kortere periodes in India, Latijns-Amerika en Oost-Europa. Op een gegeven moment liep ik vast in mijn leven en heb ik zelf psychotherapie gevolgd. In dezelfde periode werd mijn werk steeds meer administratief en omdat de psychotherapie echt een positieve ervaring was, kreeg ik het verlangen om op eenzelfde manier mensen te helpen. Daarom heb ik de opleiding gevolgd tot psycholoog aan de vrije universiteit. Als behandelaar ben ik rustig, open, doortastend, deskundig, direct en betrokken. Ik luister zonder oordeel naar je, maar stel je soms ook confronterend vragen. Ik ga samen met je aan de slag om duidelijker te krijgen waar je klachten vandaan komen en welke soort veranderingen goed voor je zouden zijn. Ik deel mijn kennis en persoonlijke ervaringen met je en geef je iedere keer oefeningen mee, waar je thuis praktisch mee aan de slag gaat. Zo leer je met hard werken langzaam je oude patronen te doorbreken en maak je echt stappen in de door jouw gewenste richting.

psycholoog online

Rolinde (office manager)

Hallo, mijn naam is Rolinde en ik ben 27 jaar oud. Ik ben woonachtig in Alkmaar, samen met mijn vriend en onze twee katten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, bakken, koken, boulderen, kickboksen en muziek te luisteren.

Ik heb een maatschappelijke achtergrond en vind het dan ook leuk deze ervaring te gebruiken in de praktijk. Hierdoor maak ik graag een beginnetje met jou om helder te krijgen waar jij tegenaan loopt. Ik bied je graag een luisterend oor en ondersteun de psychologen daar waar dat nodig is.

secretaresse van de psycholoog

Sharina (secretaresse)

Mijn naam is Sharina, Ik ben woonachtig in Heerhugowaard waar ik 7 jaar geleden samen met mijn partner naartoe ben verhuisd.

Ik ben moeder van een schitterende zoon van bijna 3.
 
Sinds mei 2020 werk ik bij psychologiepraktijk Zaanstad als secretaresse.
Als je ons belt op maandag, dinsdag en vrijdag dan ben ik de persoon die je aan de telefoon krijgt op deze dagen plan ik de afspraken in en beantwoord ik de e-mail.
Ik haal veel voldoening uit mijn werk als secretaresse want het is fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen met een hulpvraag.
 

Mijn hobby’s zijn erop uit met het gezin, familie, vrienden, koken, tuinieren in onze kruidentuin, film kijken en fietsen.

© 2020 Psychologiepraktijk Zaanstad | Vrijgevestigde psycholoog in Zaandam